Bert Boogaard (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bert Boogaard
Bert Boogaard (1952)

Bert Boogaard (1952)

Kunstenaar

Bert BOOGAARD (Amsterdam, 1952)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bert Boogaard - Longines, litho kopen? Bied vanaf 75!
Bert Boogaard (1952) Nederlands Longines, litho
TechniekLitho
Afmetingen57 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bert Boogaard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bert Boogaard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bert Boogaard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bert Boogaard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bert Boogaard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bert Boogaard!

Volg het aanbod kunst van Bert Boogaard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bert Boogaard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bert Boogaard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bert Boogaard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bert Boogaard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bert Boogaard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bert Boogaard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bert Boogaard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bert Boogaard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bert Boogaard?

Kunst kopen van Bert Boogaard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bert Boogaard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bert Boogaard. Om meer kans te maken om de Bert Boogaard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bert Boogaard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.