Bethijl Philippus van Romondt (1903-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bethijl Philippus van Romondt
Bethijl Philippus van Romondt (1903-1981)

Bethijl Philippus van Romondt (1903-1981)

Kunstenaar

Bethijl Philippus (B. Ph.) van ROMONDT (Utrecht 1903 - Voorburg 1981)

Schilder, aquarellist, tekenaar en etser. Opleiding: Rijksschool voor Kunstnijverheid (Amsterdam). Onderwerpen: Portretten, figuurvoorstellingen, interieurs, landschappen, fantasiefiguren.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Bethijl Philippus van Romondt - Riviergezicht van het Maasdal kopen? Bied vanaf 250!
Bethijl Philippus van Romondt - Riviergezicht van het MaasdalSchilderij
Geplaatst doorRak1969
Eindtijd 01-09-2022 om 21:18
Jaartal1953
TechniekOlieverf
Afmetingen66 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Bethijl Philippus van Romondt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bethijl Philippus van Romondt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bethijl Philippus van Romondt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bethijl Philippus van Romondt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bethijl Philippus van Romondt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bethijl Philippus van Romondt!

Volg het aanbod kunst van Bethijl Philippus van Romondt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bethijl Philippus van Romondt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bethijl Philippus van Romondt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bethijl Philippus van Romondt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bethijl Philippus van Romondt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bethijl Philippus van Romondt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bethijl Philippus van Romondt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bethijl Philippus van Romondt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bethijl Philippus van Romondt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bethijl Philippus van Romondt?

Kunst kopen van Bethijl Philippus van Romondt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bethijl Philippus van Romondt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bethijl Philippus van Romondt. Om meer kans te maken om de Bethijl Philippus van Romondt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bethijl Philippus van Romondt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.