Betty Brink (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Betty Brink
Betty Brink (1955)

Betty Brink (1955)

Kunstenaar

Betty BRINK (Rotterdam 1955-05-24)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Betty Brink - ets-aquatint - Paraglider II 7/20 - 22199 kopen? Bied vanaf 55!
Betty Brink - ets-aquatint - Paraglider II 7/20 - 22199Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorZaansgroen

Eindtijd 07-08-2022 om 19:42

Jaartal1983
TechniekEts
Afmetingen76 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Betty Brink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Betty Brink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Betty Brink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Betty Brink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Betty Brink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Betty Brink!

Volg het aanbod kunst van Betty Brink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Betty Brink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Betty Brink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Betty Brink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Betty Brink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Betty Brink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Betty Brink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Betty Brink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Betty Brink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Betty Brink?

Kunst kopen van Betty Brink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Betty Brink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Betty Brink. Om meer kans te maken om de Betty Brink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Betty Brink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.