Betty van Beurden (1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Betty van Beurden
Betty van Beurden (1928)

Betty van Beurden (1928)

Kunstenaar

Betty VAN BEURDEN (Eindhoven 1928)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Betty van Beurden - Onbekend kopen? Bied vanaf 35!
Betty van Beurden (1928) Nederlands Onbekend
TechniekAquarel
Afmetingen23 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Betty van Beurden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Betty van Beurden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Betty van Beurden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Betty van Beurden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Betty van Beurden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Betty van Beurden!

Volg het aanbod kunst van Betty van Beurden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Betty van Beurden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Betty van Beurden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Betty van Beurden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Betty van Beurden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Betty van Beurden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Betty van Beurden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Betty van Beurden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Betty van Beurden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Betty van Beurden?

Kunst kopen van Betty van Beurden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Betty van Beurden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Betty van Beurden. Om meer kans te maken om de Betty van Beurden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Betty van Beurden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.