Bhaskar Hande (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Bhaskar Hande
Bhaskar Hande (1956)

Bhaskar Hande (1956)

Bhaskar Handé

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bhaskar Hande - Invisible source kopen? Bied vanaf 250!
Bhaskar Hande (1956) Nederlands Invisible source
TechniekOlieverf
Afmetingen121 x 101 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bhaskar Hande

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bhaskar Hande? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bhaskar Hande. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bhaskar Hande en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bhaskar Hande te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bhaskar Hande!

Volg het aanbod kunst van Bhaskar Hande te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bhaskar Hande te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bhaskar Hande instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bhaskar Hande kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bhaskar Hande!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bhaskar Hande kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bhaskar Hande en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bhaskar Hande via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bhaskar Hande of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bhaskar Hande?

Kunst kopen van Bhaskar Hande begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bhaskar Hande, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bhaskar Hande. Om meer kans te maken om de Bhaskar Hande te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bhaskar Hande! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.