Bitia Rosendor (-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bitia Rosendor
Bitia Rosendor (-2013)

Bitia Rosendor

Kunstenaar

Bitia ROSENDOR

Bitia Rosendor (overleden in 2013) was een gevestigd beeldhouwer en schilderes uit Belgë. Rosendor ontmoette haar man, en collega-kunstenaar Martin Reisberg, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ruim 60 jaar geleden openden zij samen Gallerie des Artistes in Knokke-Heist. Ze schilderde graag dieren, figuren, Vermeer-achtige voorstellen, religieuze en historische voorstellingen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
41
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Bitia Rosendor (-2013) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 41 items van Bitia Rosendor (-2013) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 17 mensen die Bitia Rosendor (-2013) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Bitia Rosendor

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bitia Rosendor? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bitia Rosendor. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bitia Rosendor en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bitia Rosendor te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bitia Rosendor!

Volg het aanbod kunst van Bitia Rosendor te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bitia Rosendor te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bitia Rosendor instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bitia Rosendor kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bitia Rosendor!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bitia Rosendor kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bitia Rosendor en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bitia Rosendor via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bitia Rosendor of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bitia Rosendor?

Kunst kopen van Bitia Rosendor begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bitia Rosendor, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bitia Rosendor. Om meer kans te maken om de Bitia Rosendor te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bitia Rosendor! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.