Calvin Christiaan (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Calvin Christiaan
Calvin Christiaan (1954)

Calvin Christiaan (1954)

Kunstenaar

Calvin CHRISTIAAN (1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Calvin Christiaan - Fish & Button kopen? Bied vanaf 25!
Calvin Christiaan - Fish & ButtonGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRGroenewegen
Eindtijd 11-09-2022 om 21:57
Jaartal1994
TechniekZeefdruk
Afmetingen70.5 cm x 70.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Calvin Christiaan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Calvin Christiaan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Calvin Christiaan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Calvin Christiaan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Calvin Christiaan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Calvin Christiaan!

Volg het aanbod kunst van Calvin Christiaan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Calvin Christiaan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Calvin Christiaan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Calvin Christiaan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Calvin Christiaan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Calvin Christiaan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Calvin Christiaan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Calvin Christiaan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Calvin Christiaan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Calvin Christiaan?

Kunst kopen van Calvin Christiaan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Calvin Christiaan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Calvin Christiaan. Om meer kans te maken om de Calvin Christiaan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Calvin Christiaan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.