Camille Hilaire (1916-1988)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Camille Hilaire
Camille Hilaire (1916-1988)

Camille Hilaire (1916-1988)

Kunstenaar

Camille HILAIRE (Metz 1916 - Eure 1988)

Aangeboden items
0
Verkochte items
37
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Camille Hilaire (1916-1988) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 37 items van Camille Hilaire (1916-1988) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Camille Hilaire

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Camille Hilaire? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Camille Hilaire. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Camille Hilaire en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Camille Hilaire te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Camille Hilaire!

Volg het aanbod kunst van Camille Hilaire te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Camille Hilaire te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Camille Hilaire instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Camille Hilaire kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Camille Hilaire!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Camille Hilaire kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Camille Hilaire en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Camille Hilaire via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Camille Hilaire of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Camille Hilaire?

Kunst kopen van Camille Hilaire begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Camille Hilaire, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Camille Hilaire. Om meer kans te maken om de Camille Hilaire te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Camille Hilaire! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.