Camille Kufferath (1881-1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Camille Kufferath
Camille Kufferath (1881-1955)

Camille Kufferath (1881-1955)

Kunstenaar

Camille KUFFERATH (1881-1955)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Camille Kufferath - stadszicht kopen? Bied vanaf 80!
Camille Kufferath - stadszichtTekening / Aquarel
Geplaatst doorjonasdreesen
Eindtijd 01-10-2022 om 20:46
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
Afmetingen59 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Camille Kufferath - stadszicht - San Gimignano kopen? Bied vanaf 75!
Camille Kufferath - stadszicht - San GimignanoTekening / Aquarel
Geplaatst doorjonasdreesen
Eindtijd 04-10-2022 om 22:35
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
Afmetingen55 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Camille Kufferath

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Camille Kufferath? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Camille Kufferath. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Camille Kufferath en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Camille Kufferath te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Camille Kufferath!

Volg het aanbod kunst van Camille Kufferath te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Camille Kufferath te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Camille Kufferath instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Camille Kufferath kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Camille Kufferath!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Camille Kufferath kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Camille Kufferath en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Camille Kufferath via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Camille Kufferath of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Camille Kufferath?

Kunst kopen van Camille Kufferath begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Camille Kufferath, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Camille Kufferath. Om meer kans te maken om de Camille Kufferath te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Camille Kufferath! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.