Carla Klein (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carla Klein
Carla Klein (1943)

Carla Klein (1943)

Kunstenaar

Carla KLEIN (Baarn, 1943), medailleur

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Carla Klein - Penning in opdracht van Axa voor 25 en 40 jarig dienstverband brons kopen? Bied vanaf 110!
Carla Klein - Penning in opdracht van Axa voor 25 en 40 jarig dienstverband bronsPenningen
Geplaatst doorPensioenman
Eindtijd 10-09-2022 om 21:36
Jaartal1997
TechniekPenning
Afmetingen6.5 cm x 6.5 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Carla Klein

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carla Klein? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carla Klein. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carla Klein en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carla Klein te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carla Klein!

Volg het aanbod kunst van Carla Klein te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carla Klein te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carla Klein instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carla Klein kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carla Klein!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carla Klein kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carla Klein en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carla Klein via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carla Klein of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carla Klein?

Kunst kopen van Carla Klein begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carla Klein, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carla Klein. Om meer kans te maken om de Carla Klein te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carla Klein! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.