Carla Schot
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carla Schot
Carla Schot

Carla Schot

Kunstenaar

Carla SCHOT (Haarlem 19??)

Opleiding: Academie voor de Schone Kunsten in Brugge en Gent. Woont en werkt in Vlissingen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Carla Schot aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 23 items van Carla Schot verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Carla Schot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carla Schot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carla Schot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carla Schot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carla Schot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carla Schot!

Volg het aanbod kunst van Carla Schot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carla Schot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carla Schot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carla Schot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carla Schot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carla Schot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carla Schot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carla Schot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carla Schot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carla Schot?

Kunst kopen van Carla Schot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carla Schot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carla Schot. Om meer kans te maken om de Carla Schot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carla Schot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.