• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Carlo Mattioli (1911-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carlo Mattioli
Carlo Mattioli (1911-1994)

Carlo Mattioli (1911-1994)

Kunstenaar

Carlo MATTIOLI (Modena 1911 - Parma 1994)

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
ItaliaansItaliaans  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Carlo Mattioli (1911-1994) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Carlo Mattioli (1911-1994) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Carlo Mattioli

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carlo Mattioli? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carlo Mattioli. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carlo Mattioli en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carlo Mattioli te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carlo Mattioli!

Volg het aanbod kunst van Carlo Mattioli te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carlo Mattioli te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carlo Mattioli instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carlo Mattioli kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carlo Mattioli!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carlo Mattioli kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carlo Mattioli en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carlo Mattioli via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carlo Mattioli of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carlo Mattioli?

Kunst kopen van Carlo Mattioli begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carlo Mattioli, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carlo Mattioli. Om meer kans te maken om de Carlo Mattioli te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carlo Mattioli! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.