Caroline Gresnigt (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Caroline Gresnigt
Caroline Gresnigt (1960)

Caroline Gresnigt (1960)

Kunstenaar

Caroline GRESNIGT (De Bilt, 1960)

Aangeboden items
3
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Caroline Gresnigt - Litho, Twee figuren kopen? Bied vanaf 20!
Caroline Gresnigt (1960) Nederlands Litho, Twee figuren
TechniekLitho
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Caroline Gresnigt - Zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Caroline Gresnigt (1960) Nederlands Zonder titel
TechniekLitho
Afmetingen16 x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Caroline Gresnigt - Recreatiegebied kopen? Bied vanaf 25!
Caroline Gresnigt (1960) Nederlands Recreatiegebied
TechniekLitho
Afmetingen25 x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Caroline Gresnigt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Caroline Gresnigt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Caroline Gresnigt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Caroline Gresnigt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Caroline Gresnigt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Caroline Gresnigt!

Volg het aanbod kunst van Caroline Gresnigt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Caroline Gresnigt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Caroline Gresnigt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Caroline Gresnigt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Caroline Gresnigt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Caroline Gresnigt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Caroline Gresnigt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Caroline Gresnigt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Caroline Gresnigt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Caroline Gresnigt?

Kunst kopen van Caroline Gresnigt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Caroline Gresnigt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Caroline Gresnigt. Om meer kans te maken om de Caroline Gresnigt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Caroline Gresnigt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.