Casper Johannes Kampmeijer (1874-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Casper Johannes Kampmeijer
Casper Johannes Kampmeijer (1874-1956)

Casper Johannes Kampmeijer (1874-1956)

Kunstenaar

Casper Johannes KAMPMEIJER (Amsterdam 1874 - 1956)

Opleiding aan de Academie voor beeldende kunsten in Amsterdam (was van 1894 t/m 1896 medeleerling van bekende kunstenaars zoals Piet Mondriaan , Marie van Regteren Altena, Martin Monnickendam, Georg Reuter, Coba Ritsema en Jan Kleintjes) Was een zeer begaafd tekenaar. Na zijn academietijd ontwikkelde hij zich tot decoratieschilder.

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Casper Johannes Kampmeijer (1874-1956) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Casper Johannes Kampmeijer (1874-1956) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Casper Johannes Kampmeijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Casper Johannes Kampmeijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Casper Johannes Kampmeijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Casper Johannes Kampmeijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Casper Johannes Kampmeijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Casper Johannes Kampmeijer!

Volg het aanbod kunst van Casper Johannes Kampmeijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Casper Johannes Kampmeijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Casper Johannes Kampmeijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Casper Johannes Kampmeijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Casper Johannes Kampmeijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Casper Johannes Kampmeijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Casper Johannes Kampmeijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Casper Johannes Kampmeijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Casper Johannes Kampmeijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Casper Johannes Kampmeijer?

Kunst kopen van Casper Johannes Kampmeijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Casper Johannes Kampmeijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Casper Johannes Kampmeijer. Om meer kans te maken om de Casper Johannes Kampmeijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Casper Johannes Kampmeijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.