C.A.V. van Diggelen (1921-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. C.A.V. van Diggelen
C.A.V. van Diggelen (1921-1981)

C.A.V. van Diggelen (1921-1981)

C.A.V. van DIGGELEN (Breda 1921 - Nieuwegein 1981)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
filters
C.A.V. van Diggelen - Boerin op erf kopen? Bied vanaf 50!
C.A.V. van Diggelen (1921-1981) Nederlands Boerin op erf
Techniek Olieverf
Afmetingen 50 x 37 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Paneel
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
C.A.V. van Diggelen - Landschap met moeder en kinderen kopen? Bied vanaf 125!
C.A.V. van Diggelen (1921-1981) Nederlands Landschap met moeder en kinderen
Techniek Olieverf
Afmetingen 55 x 72 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Drager Board
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van C.A.V. van Diggelen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van C.A.V. van Diggelen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van C.A.V. van Diggelen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van C.A.V. van Diggelen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van C.A.V. van Diggelen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen C.A.V. van Diggelen!

Volg het aanbod kunst van C.A.V. van Diggelen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van C.A.V. van Diggelen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u C.A.V. van Diggelen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe C.A.V. van Diggelen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van C.A.V. van Diggelen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van C.A.V. van Diggelen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van C.A.V. van Diggelen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van C.A.V. van Diggelen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van C.A.V. van Diggelen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van C.A.V. van Diggelen?

Kunst kopen van C.A.V. van Diggelen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van C.A.V. van Diggelen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van C.A.V. van Diggelen. Om meer kans te maken om de C.A.V. van Diggelen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van C.A.V. van Diggelen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.