• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Cees Heuff (1933-1993)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Cees Heuff

Cees Heuff (1933-1993)

Kunstenaar

Cees Heuff (1933 -1993) volgde van 1951 tot 1956 de opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Arnhem. Aanvankelijk volgde hij de illustratieve richting, maar begon al gauw met schilderen. Zijn leermeesters waren onder meer Fred Sieger en Hendrik Valk (de Stijl). Hij was een veelzijdig man: naast de besognes rond het assurantiekantoor, was hij jarenlang voorzitter van de Groente en Fruitveiling in Ochten. Hij ontwierp samen met zijn echtgenote het huis op de Hamsche Bouwing.Maar zijn grote liefde was het schilderen en tekenen. Hij was bijna elke avond te vinden in het atelier. Cees Heuff was bepaald niet gebonden aan __n stijl en beheerste vele technieken. Het gevolg is een zeer gevarieerd oeuvre van olieverf, aquarel, inkt, potlood en krijt. Maar ook zijn onderwerpen zijn heel gevarieerd: van jeugdherinneringen in oorlogstijd en illustraties in een kinderboek tot veel landschapsschilderingen en abstract werk.

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Cees Heuff (1933-1993) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Cees Heuff (1933-1993) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Cees Heuff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cees Heuff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cees Heuff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cees Heuff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cees Heuff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cees Heuff!

Volg het aanbod kunst van Cees Heuff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cees Heuff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cees Heuff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cees Heuff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cees Heuff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cees Heuff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cees Heuff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cees Heuff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cees Heuff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cees Heuff?

Kunst kopen van Cees Heuff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cees Heuff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cees Heuff. Om meer kans te maken om de Cees Heuff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cees Heuff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.