Christiaan Lieverse (1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Christiaan Lieverse
Christiaan Lieverse (1971)

Christiaan Lieverse (1971)

Kunstenaar

Christiaan LIEVERSE, geboren in Utrecht 1971. Voorliefde voor zeer royale doeken, herkenbaar door gebruik van bladgoud, zilver en brons.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Christiaan Lieverse (1971) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Christiaan Lieverse (1971) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 37 mensen die Christiaan Lieverse (1971) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Christiaan Lieverse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christiaan Lieverse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christiaan Lieverse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christiaan Lieverse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christiaan Lieverse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christiaan Lieverse!

Volg het aanbod kunst van Christiaan Lieverse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christiaan Lieverse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christiaan Lieverse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christiaan Lieverse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christiaan Lieverse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christiaan Lieverse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christiaan Lieverse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christiaan Lieverse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christiaan Lieverse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christiaan Lieverse?

Kunst kopen van Christiaan Lieverse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christiaan Lieverse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christiaan Lieverse. Om meer kans te maken om de Christiaan Lieverse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christiaan Lieverse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.