Coen Pausma (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Coen Pausma
Coen Pausma (1966)

Coen Pausma (1966)

Kunstenaar

Coen PAUSMA (Soest 1966)

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Coen Pausma - Frozen waterdroplets kopen? Bied vanaf 35!
Coen Pausma (1966) Nederlands Frozen waterdroplets
TechniekLitho
Afmetingen32.5 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Coen Pausma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Coen Pausma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Coen Pausma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Coen Pausma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Coen Pausma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Coen Pausma!

Volg het aanbod kunst van Coen Pausma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Coen Pausma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Coen Pausma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Coen Pausma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Coen Pausma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Coen Pausma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Coen Pausma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Coen Pausma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Coen Pausma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Coen Pausma?

Kunst kopen van Coen Pausma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Coen Pausma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Coen Pausma. Om meer kans te maken om de Coen Pausma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Coen Pausma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.