• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Cor van Geffen (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor van Geffen
Cor van Geffen (1953)

Cor van Geffen (1953)

Kunstenaar

Cor VAN GEFFEN (Boxtel 1953)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Cor van Geffen (1953) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Cor van Geffen (1953) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Cor van Geffen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor van Geffen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor van Geffen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor van Geffen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor van Geffen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor van Geffen!

Volg het aanbod kunst van Cor van Geffen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor van Geffen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor van Geffen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor van Geffen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor van Geffen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor van Geffen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor van Geffen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor van Geffen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor van Geffen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor van Geffen?

Kunst kopen van Cor van Geffen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor van Geffen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor van Geffen. Om meer kans te maken om de Cor van Geffen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor van Geffen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.