Corneille Hannoset (1926-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Corneille Hannoset
Corneille Hannoset (1926-1997)

Corneille Hannoset (1926-1997)

Kunstenaar, Designer

Corneille HANNOSET (Brussel 1926 - Brussel 1997)

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Corneille Hannoset - Drie porseleinen schaaltjes kopen? Bied vanaf 1!
Corneille Hannoset - Drie porseleinen schaaltjesGlas / Keramiek
Geplaatst doorwoerro
Eindtijd 13-02-2023 om 22:37
Jaartal2001
Afmetingen3 cm x 12 cm x 12 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Corneille Hannoset

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Corneille Hannoset? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Corneille Hannoset. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Corneille Hannoset en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Corneille Hannoset te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Corneille Hannoset!

Volg het aanbod kunst van Corneille Hannoset te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Corneille Hannoset te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Corneille Hannoset instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Corneille Hannoset kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Corneille Hannoset!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Corneille Hannoset kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Corneille Hannoset en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Corneille Hannoset via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Corneille Hannoset of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Corneille Hannoset?

Kunst kopen van Corneille Hannoset begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Corneille Hannoset, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Corneille Hannoset. Om meer kans te maken om de Corneille Hannoset te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Corneille Hannoset! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.