Daphne Ritzen (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Daphne Ritzen
Daphne Ritzen (1962)

Daphne Ritzen (1962)

Kunstenaar

Daphne RITZEN (1962)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Daphne Ritzen - De Metamorfose - 1988 kopen? Bied vanaf 35!
Daphne Ritzen (1962) De Metamorfose - 1988
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Daphne Ritzen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Daphne Ritzen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Daphne Ritzen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Daphne Ritzen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Daphne Ritzen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Daphne Ritzen!

Volg het aanbod kunst van Daphne Ritzen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Daphne Ritzen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Daphne Ritzen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Daphne Ritzen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Daphne Ritzen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Daphne Ritzen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Daphne Ritzen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Daphne Ritzen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Daphne Ritzen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Daphne Ritzen?

Kunst kopen van Daphne Ritzen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Daphne Ritzen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Daphne Ritzen. Om meer kans te maken om de Daphne Ritzen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Daphne Ritzen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.