Diana Lekkerkerker (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Diana Lekkerkerker
Diana Lekkerkerker (1937)

Diana Lekkerkerker (1937)

Diana LEKKERKERKER (Oldebroek 1937)

Opleiding in Parijs bij de Academie Julian en La Grande Chaumière en in Amsterdam bij de Rietveld Academie. In 1966 exposeerde zij voor de eerste keer in Heemstede, gevolgd door vele exposities in Nederland, waaronder het Stedelijk Museum te Amsterdam, in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Haar werk is in het bezit van Rijk, Gemeente en particulieren.

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Diana Lekkerkerker - Appelboom kopen? Bied vanaf 10!
Diana Lekkerkerker (1937) Nederlands Appelboom
Techniek Ets/Aquatint
Afmetingen 66 x 51 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Diana Lekkerkerker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Diana Lekkerkerker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Diana Lekkerkerker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Diana Lekkerkerker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Diana Lekkerkerker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Diana Lekkerkerker!

Volg het aanbod kunst van Diana Lekkerkerker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Diana Lekkerkerker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Diana Lekkerkerker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Diana Lekkerkerker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Diana Lekkerkerker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Diana Lekkerkerker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Diana Lekkerkerker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Diana Lekkerkerker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Diana Lekkerkerker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Diana Lekkerkerker?

Kunst kopen van Diana Lekkerkerker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Diana Lekkerkerker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Diana Lekkerkerker. Om meer kans te maken om de Diana Lekkerkerker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Diana Lekkerkerker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.