Dianne Bakker (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dianne Bakker
Dianne Bakker (1958)

Dianne Bakker (1958)

Kunstenaar

Dianne BAKKER (Groningen, 1958)

Aangeboden items
0
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Dianne Bakker (1958) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 25 items van Dianne Bakker (1958) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 16 mensen die Dianne Bakker (1958) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Dianne Bakker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dianne Bakker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dianne Bakker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dianne Bakker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dianne Bakker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dianne Bakker!

Volg het aanbod kunst van Dianne Bakker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dianne Bakker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dianne Bakker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dianne Bakker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dianne Bakker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dianne Bakker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dianne Bakker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dianne Bakker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dianne Bakker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dianne Bakker?

Kunst kopen van Dianne Bakker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dianne Bakker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dianne Bakker. Om meer kans te maken om de Dianne Bakker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dianne Bakker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.