Dietrich Burger (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Dietrich Burger
Dietrich Burger (1935)

Dietrich Burger (1935)

Dietrich BURGER (1935)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Dietrich Burger - Tanzende, Lithographie von 1983, sign., numm., datiert kopen? Bied vanaf 75!
Dietrich Burger (1935) Tanzende, Lithographie von 1983, sign., numm., datiert
Techniek Litho
Afmetingen 32.5 x 45 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dietrich Burger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dietrich Burger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dietrich Burger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dietrich Burger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dietrich Burger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dietrich Burger!

Volg het aanbod kunst van Dietrich Burger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dietrich Burger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dietrich Burger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dietrich Burger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dietrich Burger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dietrich Burger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dietrich Burger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dietrich Burger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dietrich Burger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dietrich Burger?

Kunst kopen van Dietrich Burger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dietrich Burger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dietrich Burger. Om meer kans te maken om de Dietrich Burger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dietrich Burger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.