Dirk de Herder (1914-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Dirk de Herder
Dirk de Herder (1914-2003)

Dirk de Herder (1914-2003)

Dirk de HERDER (Rotterdam 1914 - ?? 2003)

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Jordaan kopen? Bied vanaf 295!
Dirk de Herder (1914-2003) Nederlands Gealtinezilverdruk: De Jordaan
Techniek Silverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen 22 x 16.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee
Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Gracht Amsterdam kopen? Bied vanaf 295!
Dirk de Herder (1914-2003) Nederlands Gealtinezilverdruk: De Gracht Amsterdam
Techniek Silverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen 22 x 16.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dirk de Herder

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dirk de Herder? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dirk de Herder. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dirk de Herder en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dirk de Herder te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dirk de Herder!

Volg het aanbod kunst van Dirk de Herder te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dirk de Herder te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dirk de Herder instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dirk de Herder kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dirk de Herder!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dirk de Herder kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dirk de Herder en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dirk de Herder via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dirk de Herder of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dirk de Herder?

Kunst kopen van Dirk de Herder begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dirk de Herder, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dirk de Herder. Om meer kans te maken om de Dirk de Herder te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dirk de Herder! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.