Dirk Kerst Koopmans (1906-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dirk Kerst Koopmans
Dirk Kerst Koopmans (1906-1998)

Dirk Kerst Koopmans (1906-1998)

Kunstenaar

Dirk Kerst KOOPMANS (Oldelamer 1906 - Balk 1998)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dirk Kerst Koopmans - Schilder van de Scheene - hardcover - gesigneerd kopen? Bied vanaf 50!
Dirk Kerst Koopmans (1906-1998) Nederlands Schilder van de Scheene - hardcover - gesigneerd
TechniekHardcover
Afmetingen30 x 21 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dirk Kerst Koopmans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dirk Kerst Koopmans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dirk Kerst Koopmans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dirk Kerst Koopmans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dirk Kerst Koopmans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dirk Kerst Koopmans!

Volg het aanbod kunst van Dirk Kerst Koopmans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dirk Kerst Koopmans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dirk Kerst Koopmans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dirk Kerst Koopmans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dirk Kerst Koopmans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dirk Kerst Koopmans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dirk Kerst Koopmans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dirk Kerst Koopmans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dirk Kerst Koopmans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dirk Kerst Koopmans?

Kunst kopen van Dirk Kerst Koopmans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dirk Kerst Koopmans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dirk Kerst Koopmans. Om meer kans te maken om de Dirk Kerst Koopmans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dirk Kerst Koopmans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.