Dirk Wiarda (1943-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Dirk Wiarda
Dirk Wiarda (1943-1999)

Dirk Wiarda (1943-1999)

Kunstenaar

Dirk WIARDA (Amsterdam 1943 - 1999)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dirk Wiarda - Humor volgens Wiarda kopen? Bied vanaf 25!
Dirk Wiarda (1943-1999) Nederlands Humor volgens Wiarda
Techniek Pen (Inkt)
Afmetingen 23 x 14.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Dirk Wiarda - Litho: Roy Orbison - 1995 kopen? Bied vanaf 45!
Dirk Wiarda (1943-1999) Nederlands Litho: Roy Orbison - 1995
Techniek Litho
Afmetingen 65 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dirk Wiarda

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dirk Wiarda? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dirk Wiarda. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dirk Wiarda en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dirk Wiarda te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dirk Wiarda!

Volg het aanbod kunst van Dirk Wiarda te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dirk Wiarda te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dirk Wiarda instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dirk Wiarda kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dirk Wiarda!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dirk Wiarda kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dirk Wiarda en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dirk Wiarda via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dirk Wiarda of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dirk Wiarda?

Kunst kopen van Dirk Wiarda begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dirk Wiarda, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dirk Wiarda. Om meer kans te maken om de Dirk Wiarda te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dirk Wiarda! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.