Domingos Martins (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Domingos Martins
Domingos Martins (1953)

Domingos Martins (1953)

Kunstenaar

Brazilie geboren 1953 werkzaam in amsterdam vanaf 1986 Opleiding ; rietveld 1986-88 Bron ; rijks kunst dienst den haag

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Braziliaans Braziliaans  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Domingos Martins - Geometrisch patroon kopen? Bied vanaf 60!
Domingos Martins (1953) Braziliaans Nederlands Geometrisch patroon
TechniekZeefdruk
Afmetingen39 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Domingos Martins

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Domingos Martins? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Domingos Martins. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Domingos Martins en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Domingos Martins te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Domingos Martins!

Volg het aanbod kunst van Domingos Martins te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Domingos Martins te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Domingos Martins instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Domingos Martins kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Domingos Martins!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Domingos Martins kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Domingos Martins en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Domingos Martins via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Domingos Martins of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Domingos Martins?

Kunst kopen van Domingos Martins begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Domingos Martins, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Domingos Martins. Om meer kans te maken om de Domingos Martins te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Domingos Martins! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.