Donald Baechler (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Donald Baechler
Donald Baechler (1956)

Donald Baechler (1956)

Kunstenaar

Donald BAECHLER (1956)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Donald Baechler - gesigneerd boek kopen? Bied vanaf 50!
Donald Baechler - gesigneerd boekKunstboeken
Geplaatst doorMCD
Eindtijd 20-09-2022 om 22:32
Jaartal2016
TechniekGesigneerd boek
Afmetingen35 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Donald Baechler

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Donald Baechler? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Donald Baechler. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Donald Baechler en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Donald Baechler te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Donald Baechler!

Volg het aanbod kunst van Donald Baechler te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Donald Baechler te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Donald Baechler instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Donald Baechler kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Donald Baechler!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Donald Baechler kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Donald Baechler en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Donald Baechler via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Donald Baechler of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Donald Baechler?

Kunst kopen van Donald Baechler begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Donald Baechler, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Donald Baechler. Om meer kans te maken om de Donald Baechler te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Donald Baechler! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.