Dorothea Brähler-Kühnen (1906)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dorothea Brähler-Kühnen
Dorothea Brähler-Kühnen (1906)

Dorothea Brähler-Kühnen (1906)

Kunstenaar

Dorothea BRAHLER-KUHNEN

Schilder, graficus

Geboren te Utrecht in 1906.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dorothea Brähler-Kühnen - ETS ZONDER NAAM ontlading? kopen? Bied vanaf 40!
Dorothea Brähler-Kühnen (1906) Nederlands ETS ZONDER NAAM ontlading?
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen37 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dorothea Brähler-Kühnen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dorothea Brähler-Kühnen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dorothea Brähler-Kühnen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dorothea Brähler-Kühnen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dorothea Brähler-Kühnen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dorothea Brähler-Kühnen!

Volg het aanbod kunst van Dorothea Brähler-Kühnen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dorothea Brähler-Kühnen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dorothea Brähler-Kühnen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dorothea Brähler-Kühnen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dorothea Brähler-Kühnen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dorothea Brähler-Kühnen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dorothea Brähler-Kühnen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dorothea Brähler-Kühnen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dorothea Brähler-Kühnen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dorothea Brähler-Kühnen?

Kunst kopen van Dorothea Brähler-Kühnen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dorothea Brähler-Kühnen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dorothea Brähler-Kühnen. Om meer kans te maken om de Dorothea Brähler-Kühnen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dorothea Brähler-Kühnen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.