Ed Dukkers (1923-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ed Dukkers
Ed Dukkers (1923-1996)

Ed Dukkers (1923-1996)

Kunstenaar

Ed DUKKERS (Zandvoort 1923 - Amsterdam 1996)

Aangeboden items
4
Verkochte items
60
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ed Dukkers - Naakt kopen? Bied vanaf 99!
Ed Dukkers (1923-1996) Nederlands Naakt
TechniekGouache
Afmetingen46 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee
Ed Dukkers - orig. gem. techniek - uit zijn Commedia dell'arte periode - 1970 - "Scaramouche" kopen? Bied vanaf 41!
Ed Dukkers (1923-1996) Nederlands orig. gem. techniek - uit zijn Commedia dell'arte periode - 1970 - "Scaramouche"
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen18 x 13.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 41
Bied mee Bied mee
Ed Dukkers - Gemengde techniek - 1973 kopen? Bied vanaf 75!
Ed Dukkers (1923-1996) Nederlands Gemengde techniek - 1973
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen34 x 27.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ed Dukkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ed Dukkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ed Dukkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ed Dukkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ed Dukkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ed Dukkers!

Volg het aanbod kunst van Ed Dukkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ed Dukkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ed Dukkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ed Dukkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ed Dukkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ed Dukkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ed Dukkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ed Dukkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ed Dukkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ed Dukkers?

Kunst kopen van Ed Dukkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ed Dukkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ed Dukkers. Om meer kans te maken om de Ed Dukkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ed Dukkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.