Eduard Alexander Hilverdink (1846-1891)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eduard Alexander Hilverdink
Eduard Alexander Hilverdink (1846-1891)

Eduard Alexander Hilverdink (1846-1891)

Kunstenaar

Hilverdink woonde en werkte in Amsterdam, Hij was een leerling van zijn vader Johannes Hilverdink.Hilverdink schilderde, aquarelleerde en tekende vooral stadsgezichten en landschappen. De geaquarelleerde en getekende stadsgezichten zijn meestal realistisch en nauwkeurig, met topografisch correcte voorstellingen van gebouwen en locaties. In olieverf schilderde hij soms in een wat lossere trant. Naast stads- en dorpsgezichten schilderde hij ook riviergezichten en landschappen. Hij woonde en werkte in Amsterdam. Werken van Hilverdink zijn onder andere te vinden in het Rijksmuseum Amsterdam, het Stedelijk Museum Alkmaar, het John Selbach Museum Maaseik en het Amsterdam Museum.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Eduard Alexander Hilverdink (1846-1891) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Eduard Alexander Hilverdink (1846-1891) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Eduard Alexander Hilverdink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eduard Alexander Hilverdink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eduard Alexander Hilverdink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eduard Alexander Hilverdink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eduard Alexander Hilverdink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eduard Alexander Hilverdink!

Volg het aanbod kunst van Eduard Alexander Hilverdink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eduard Alexander Hilverdink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eduard Alexander Hilverdink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eduard Alexander Hilverdink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eduard Alexander Hilverdink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eduard Alexander Hilverdink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eduard Alexander Hilverdink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eduard Alexander Hilverdink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eduard Alexander Hilverdink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eduard Alexander Hilverdink?

Kunst kopen van Eduard Alexander Hilverdink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eduard Alexander Hilverdink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eduard Alexander Hilverdink. Om meer kans te maken om de Eduard Alexander Hilverdink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eduard Alexander Hilverdink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.