Edward Duncan (1803-1882)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Edward Duncan
Edward Duncan (1803-1882)

Edward Duncan (1803-1882)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Edward DUNCAN (Londen 1803 - Londen 1982)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Edward Duncan - Paard op het strand kopen? Bied vanaf 75!
Edward Duncan - Paard op het strandTekening / Aquarel
Geplaatst doorCossaar
Eindtijd 22-01-2023 om 21:08
Jaartal1852
TechniekAquarel
Afmetingen17.3 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Edward Duncan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Edward Duncan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Edward Duncan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Edward Duncan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Edward Duncan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Edward Duncan!

Volg het aanbod kunst van Edward Duncan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Edward Duncan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Edward Duncan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Edward Duncan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Edward Duncan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Edward Duncan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Edward Duncan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Edward Duncan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Edward Duncan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Edward Duncan?

Kunst kopen van Edward Duncan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Edward Duncan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Edward Duncan. Om meer kans te maken om de Edward Duncan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Edward Duncan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.