Elly Booy (1938-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Elly Booy
Elly Booy (1938-2017)

Elly Booy (1938-2017)

Elly BOOY (Tandjong Pandan (Indonesië) 1938 - 2017)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Elly Booy - "Bali". kopen? Bied vanaf 39!
Elly Booy (1938-2017) Nederlands "Bali".
Techniek Ets
Afmetingen 66 x 51 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Elly Booy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elly Booy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elly Booy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elly Booy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elly Booy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elly Booy!

Volg het aanbod kunst van Elly Booy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elly Booy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elly Booy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elly Booy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elly Booy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elly Booy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elly Booy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elly Booy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elly Booy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elly Booy?

Kunst kopen van Elly Booy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elly Booy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elly Booy. Om meer kans te maken om de Elly Booy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elly Booy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.