Els Fleer (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Els Fleer
Els Fleer (1946)

Els Fleer (1946)

Kunstenaar

Els FLEER (Amsterdam 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Els Fleer - Abstract III kopen? Bied vanaf 90!
Els Fleer (1946) Nederlands Abstract III
TechniekOlieverf
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Els Fleer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Els Fleer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Els Fleer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Els Fleer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Els Fleer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Els Fleer!

Volg het aanbod kunst van Els Fleer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Els Fleer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Els Fleer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Els Fleer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Els Fleer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Els Fleer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Els Fleer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Els Fleer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Els Fleer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Els Fleer?

Kunst kopen van Els Fleer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Els Fleer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Els Fleer. Om meer kans te maken om de Els Fleer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Els Fleer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.