Els Heide-van Rossum (1923-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Els Heide-van Rossum
Els Heide-van Rossum (1923-2006)

Els Heide-van Rossum (1923-2006)

Kunstenaar

Voorkeursnaam: Heide-van Rossum, ElsNaamsvariant: Heide, Els of Rossum, Els van signeerde o.a.: E van RossumSchool: NederlandseGeboorteplaats/datum 1923Sterfplaats/datum 2006Plaats/periode van werkzaamheid: Ten BoerKwalificatie: schilder, tekenaar,etserOnderwerp: portret, landschap (als genre), stilleven.

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Els Heide-van Rossum (1923-2006) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Els Heide-van Rossum (1923-2006) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Els Heide-van Rossum

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Els Heide-van Rossum? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Els Heide-van Rossum. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Els Heide-van Rossum en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Els Heide-van Rossum te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Els Heide-van Rossum!

Volg het aanbod kunst van Els Heide-van Rossum te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Els Heide-van Rossum te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Els Heide-van Rossum instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Els Heide-van Rossum kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Els Heide-van Rossum!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Els Heide-van Rossum kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Els Heide-van Rossum en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Els Heide-van Rossum via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Els Heide-van Rossum of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Els Heide-van Rossum?

Kunst kopen van Els Heide-van Rossum begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Els Heide-van Rossum, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Els Heide-van Rossum. Om meer kans te maken om de Els Heide-van Rossum te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Els Heide-van Rossum! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.