Enrique Marin Munoz (1935-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Enrique Marin Munoz
Enrique Marin Munoz (1935-1992)

Enrique Marin Munoz (1935-1992)

Kunstenaar

Enrique MARIN MUNOZ (Sevilla 1935 - ?? 1992)

Aangeboden items
3
Verkochte items
4
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Enrique Marin Munoz - gemengde techniek (o.a. collage) "el voyeur" gesigneerd - met catalogi - kopen? Bied vanaf 150!
Enrique Marin Munoz (1935-1992) Spaans gemengde techniek (o.a. collage) "el voyeur" gesigneerd - met catalogi -
TechniekCollage
Afmetingen38 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Enrique Marin Munoz - La ventura kopen? Bied vanaf 15!
Enrique Marin Munoz (1935-1992) La ventura
TechniekEts
Afmetingen40 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Enrique Marin Munoz - gemengde techniek (o.a. collage) "el voyeur" gesigneerd - met catalogi - kopen? Bied vanaf 180!
Enrique Marin Munoz (1935-1992) Spaans gemengde techniek (o.a. collage) "el voyeur" gesigneerd - met catalogi -
TechniekCollage
Afmetingen38 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Enrique Marin Munoz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Enrique Marin Munoz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Enrique Marin Munoz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Enrique Marin Munoz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Enrique Marin Munoz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Enrique Marin Munoz!

Volg het aanbod kunst van Enrique Marin Munoz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Enrique Marin Munoz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Enrique Marin Munoz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Enrique Marin Munoz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Enrique Marin Munoz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Enrique Marin Munoz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Enrique Marin Munoz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Enrique Marin Munoz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Enrique Marin Munoz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Enrique Marin Munoz?

Kunst kopen van Enrique Marin Munoz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Enrique Marin Munoz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Enrique Marin Munoz. Om meer kans te maken om de Enrique Marin Munoz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Enrique Marin Munoz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.