Enzo Cacciola (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Enzo Cacciola
Enzo Cacciola (1945)

Enzo Cacciola (1945)

Kunstenaar

Enzo CACCIOLA (Arenzano 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Enzo Cacciola - ohne Titel kopen? Bied vanaf 45!
Enzo Cacciola - ohne TitelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorsp3006
Eindtijd 08-01-2023 om 22:00
Verzending Internationaal
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen19.5 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Enzo Cacciola

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Enzo Cacciola? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Enzo Cacciola. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Enzo Cacciola en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Enzo Cacciola te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Enzo Cacciola!

Volg het aanbod kunst van Enzo Cacciola te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Enzo Cacciola te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Enzo Cacciola instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Enzo Cacciola kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Enzo Cacciola!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Enzo Cacciola kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Enzo Cacciola en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Enzo Cacciola via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Enzo Cacciola of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Enzo Cacciola?

Kunst kopen van Enzo Cacciola begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Enzo Cacciola, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Enzo Cacciola. Om meer kans te maken om de Enzo Cacciola te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Enzo Cacciola! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.