• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Erica Nass (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erica Nass

Erica Nass (1956)

Kunstenaar

Erica NASS (Sittard 1956)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Erica Nass - Acryl op linnen, Like the way I do - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 110!
Erica Nass - Acryl op linnen, Like the way I do - Ingelijst (Groot)

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeesterCollecties

Eindtijd 09-10-2022 om 21:52

Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
Afmetingen107.5 cm x 107 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Erica Nass - Acryl op linnen, Paint it Black - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Erica Nass - Acryl op linnen, Paint it Black - Ingelijst (Groot)

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeesterCollecties

Eindtijd 09-10-2022 om 22:00

Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
Afmetingen87.5 cm x 107 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Erica Nass

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erica Nass? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erica Nass. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erica Nass en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erica Nass te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erica Nass!

Volg het aanbod kunst van Erica Nass te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erica Nass te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erica Nass instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erica Nass kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erica Nass!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erica Nass kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erica Nass en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erica Nass via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erica Nass of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erica Nass?

Kunst kopen van Erica Nass begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erica Nass, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erica Nass. Om meer kans te maken om de Erica Nass te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erica Nass! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.