Erich Reiling (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erich Reiling
Erich Reiling (1953)

Erich Reiling (1953)

Kunstenaar

Erich REILING (Ersingen, 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
DuitsDuits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Erich Reiling - Ohne Titel kopen? Bied vanaf 350!
Erich Reiling - Ohne TitelTekening / Aquarel

Geplaatst doorLaureano

Eindtijd 23-11-2022 om 22:37

Verzending Internationaal

Jaartal1983
TechniekAquarel
Afmetingen76 cm x 99 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Erich Reiling

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erich Reiling? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erich Reiling. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erich Reiling en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erich Reiling te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erich Reiling!

Volg het aanbod kunst van Erich Reiling te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erich Reiling te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erich Reiling instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erich Reiling kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erich Reiling!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erich Reiling kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erich Reiling en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erich Reiling via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erich Reiling of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erich Reiling?

Kunst kopen van Erich Reiling begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erich Reiling, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erich Reiling. Om meer kans te maken om de Erich Reiling te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erich Reiling! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.