Erik Mangelschots (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erik Mangelschots
Erik Mangelschots (1963)

Erik Mangelschots (1963)

Kunstschilder

Erik MANGELSCHOTS (1963)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Erik Mangelschots - Landschap met surrealistische elementen, olieverf op paneel (nette lijst, groot) kopen? Bied vanaf 175!
Erik Mangelschots (1963) Landschap met surrealistische elementen, olieverf op paneel (nette lijst, groot)
TechniekOlieverf
Afmetingen91 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
Erik Mangelschots - Onbekend kopen? Bied vanaf 120!
Erik Mangelschots (1963) Belgisch Onbekend
TechniekOlieverf
Afmetingen65 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Erik Mangelschots

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erik Mangelschots? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erik Mangelschots. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erik Mangelschots en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erik Mangelschots te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erik Mangelschots!

Volg het aanbod kunst van Erik Mangelschots te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erik Mangelschots te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erik Mangelschots instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erik Mangelschots kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erik Mangelschots!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erik Mangelschots kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erik Mangelschots en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erik Mangelschots via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erik Mangelschots of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erik Mangelschots?

Kunst kopen van Erik Mangelschots begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erik Mangelschots, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erik Mangelschots. Om meer kans te maken om de Erik Mangelschots te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erik Mangelschots! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.