Erik van der Grijn (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erik van der Grijn
Erik van der Grijn (1941)

Erik van der Grijn (1941)

Kunstenaar

Erik van der GRIJN: (Voorburg 1941)

Aangeboden items
3
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Erik van der Grijn - Railing Sligo kopen? Bied vanaf 500!
Erik van der Grijn (1941) Nederlands Railing Sligo
TechniekAcryl
Afmetingen76 x 152 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
Erik van der Grijn - Clifden 3 No 4 kopen? Bied vanaf 500!
Erik van der Grijn (1941) Nederlands Clifden 3 No 4
TechniekAcryl
Afmetingen76 x 152 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Erik van der Grijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erik van der Grijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erik van der Grijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erik van der Grijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erik van der Grijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erik van der Grijn!

Volg het aanbod kunst van Erik van der Grijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erik van der Grijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erik van der Grijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erik van der Grijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erik van der Grijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erik van der Grijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erik van der Grijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erik van der Grijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erik van der Grijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erik van der Grijn?

Kunst kopen van Erik van der Grijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erik van der Grijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erik van der Grijn. Om meer kans te maken om de Erik van der Grijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erik van der Grijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.