Ernst Caramelle (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ernst Caramelle
Ernst Caramelle (1952)

Ernst Caramelle (1952)

Kunstenaar

Ernst CARAMELLE (Hall in Tirol 1952)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ernst Caramelle - Radierung auf Bütten, handsigniert, 2000 kopen? Bied vanaf 260!
Ernst Caramelle - Radierung auf Bütten, handsigniert, 2000Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorpitpet
Eindtijd 14-02-2023 om 19:30
Verzending Internationaal
Jaartal2000
TechniekEts
Afmetingen45 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst
Ernst Caramelle - "Ideenskizze" Lithografie auf Bütten, handsigniert, 2000 kopen? Bied vanaf 190!
Ernst Caramelle - "Ideenskizze" Lithografie auf Bütten, handsigniert, 2000Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorpitpet
Eindtijd 15-02-2023 om 19:37
Verzending Internationaal
Jaartal2000
TechniekLitho
Afmetingen46 cm x 34.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ernst Caramelle

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ernst Caramelle? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ernst Caramelle. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ernst Caramelle en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ernst Caramelle te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ernst Caramelle!

Volg het aanbod kunst van Ernst Caramelle te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ernst Caramelle te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ernst Caramelle instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ernst Caramelle kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ernst Caramelle!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ernst Caramelle kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ernst Caramelle en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ernst Caramelle via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ernst Caramelle of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ernst Caramelle?

Kunst kopen van Ernst Caramelle begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ernst Caramelle, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ernst Caramelle. Om meer kans te maken om de Ernst Caramelle te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ernst Caramelle! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.