Ernst Vijlbrief (1934-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ernst Vijlbrief
Ernst Vijlbrief (1934-2010)

Ernst Vijlbrief (1934-2010)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Ernst VIJLBRIEF (Utrecht 1934 - Amsterdam 2010)

Ernst Vijlbrief volgde zijn opleiding aan het Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs te Amsterdam en aan de Academia di Porta Romana te Florence. Ernst Vijlbrief woont en werkt in Utrecht.

Ernst Vijlbrief maakte vooral abstracte schilderingen, maar ook heeft hij figuratief gewerkt met name met erotisch werk. Vijlbrief was onder meer lid van het genootschap ?Kunstliefde? te Utrecht. In 1961 gaf Galerie de Posthoorn een portofolio uit genaamd "Spel en Nederlaag" van Vijlbrief en gedichten van Simon Vinkenoog.

Exposities en prijzen:

Stedelijk museum, Amsterdam Gemeente museum, UtrechtRijkscollectie in Ibiza

Door: Arthur Brouwers>

Aangeboden items
1
Verkochte items
321
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ernst Vijlbrief - Zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Ernst Vijlbrief (1934-2010) Nederlands Zonder titel
TechniekEts
Afmetingen10 cm x 10 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ernst Vijlbrief

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ernst Vijlbrief? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ernst Vijlbrief. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ernst Vijlbrief en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ernst Vijlbrief te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ernst Vijlbrief!

Volg het aanbod kunst van Ernst Vijlbrief te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ernst Vijlbrief te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ernst Vijlbrief instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ernst Vijlbrief kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ernst Vijlbrief!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ernst Vijlbrief kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ernst Vijlbrief en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ernst Vijlbrief via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ernst Vijlbrief of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ernst Vijlbrief?

Kunst kopen van Ernst Vijlbrief begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ernst Vijlbrief, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ernst Vijlbrief. Om meer kans te maken om de Ernst Vijlbrief te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ernst Vijlbrief! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.