Evelyn Jansen (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Evelyn Jansen
Evelyn Jansen (1961)

Evelyn Jansen (1961)

Kunstenaar

Evelyn Jansen (1961)Opleiding: Kon.Akademie voor Kunst en Vormgeving-Den B osch. Evelyn Jansen bepaalt haar beeldend standpunt vanuit de taal van de dingen met hun eigenaardige dichterlijke betekenis. Vanuit haar visie op het leven fixeert zij beelden uit de wereld en schildert deze. Overdaad, verkwisting en uitspatting worden zorgvuldig gemeden. Zij streeft in haar werk naar heldere ordening en rust als tegenhanger in een tijd van te snel en te veel. Zij poogt als kunstenaar de zin van verborgen dingen, die wij ontmoeten op onze tijd-ruimtelijke levensreis vanuit positieve levenswaarden zichtbaar te maken. Evelyn Jansen wil klassiek zijn in haar beeldtaal , op een eigentijdse en persoonlijke manier.

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Evelyn Jansen (1961) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Evelyn Jansen (1961) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Evelyn Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Evelyn Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Evelyn Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Evelyn Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Evelyn Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Evelyn Jansen!

Volg het aanbod kunst van Evelyn Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Evelyn Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Evelyn Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Evelyn Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Evelyn Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Evelyn Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Evelyn Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Evelyn Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Evelyn Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Evelyn Jansen?

Kunst kopen van Evelyn Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Evelyn Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Evelyn Jansen. Om meer kans te maken om de Evelyn Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Evelyn Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.