Felix Labisse (1905-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Felix Labisse
Felix Labisse (1905-1982)

Felix Labisse (1905-1982)

Kunstenaar

F_lix Labisse,Marchiennes, 9 maart 1905 ? Parijs, 29 januari 1982, Frans surrealistisch schilder, illustrator en decorontwerper. Hij was van Vlaamse en Poolse afkomst.Labisse was autodidact. Liet zich in zijn werk be_nvloeden door Magritte en Delvaux. De werken van Labisse hebben vaak een erotisch tintje. Zelf noemde hij zijn werken "libidoscapes".In 1966 werd hij verkozen in de Acad_mie des Beaux-Arts. Een retrospectief van zijn werk werd in 1973 getoond in het Rotterdamse Museum Boijmans Van Beuningen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
82
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Felix Labisse - Le Rose-Pleurs - lithografie kopen? Bied vanaf 135!
Felix Labisse (1905-1982) Frans Le Rose-Pleurs - lithografie
TechniekLitho
Afmetingen56 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 135
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Felix Labisse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Felix Labisse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Felix Labisse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Felix Labisse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Felix Labisse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Felix Labisse!

Volg het aanbod kunst van Felix Labisse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Felix Labisse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Felix Labisse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Felix Labisse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Felix Labisse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Felix Labisse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Felix Labisse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Felix Labisse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Felix Labisse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Felix Labisse?

Kunst kopen van Felix Labisse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Felix Labisse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Felix Labisse. Om meer kans te maken om de Felix Labisse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Felix Labisse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.