Francois Morellet (1926-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Francois Morellet
Francois Morellet (1926-2016)

Francois Morellet (1926-2016)

François MORELLET (Cholet 1926 - Cholet 2016)

Hij heeft zich gedurende zijn carrière achtereenvolgens beziggehouden met schilderkunst, lichtkunst, beeldhouwkunst en grafische kunst.

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Francois Morellet - Ohne Titel. 70er Jahre Seltene Radierung, Prägung/Blinddruck 93/100 kopen? Bied vanaf 525!
Francois Morellet (1926-2016) Frans Zonder titel. Zeldzame ets uit de jaren 70, reliëf/blinde afdruk 93/100
Techniek Preeg/Blinddruk
Afmetingen 49.6 x 43.8 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 525
Bied mee Bied mee
Francois Morellet - 40.000 Autos (Schwarz) kopen? Bied vanaf 875!
Francois Morellet (1926-2016) Frans 40.000 auto's (zwart)
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 80 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 875
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Francois Morellet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Francois Morellet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Francois Morellet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Francois Morellet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Francois Morellet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Francois Morellet!

Volg het aanbod kunst van Francois Morellet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Francois Morellet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Francois Morellet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Francois Morellet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Francois Morellet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Francois Morellet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Francois Morellet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Francois Morellet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Francois Morellet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Francois Morellet?

Kunst kopen van Francois Morellet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Francois Morellet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Francois Morellet. Om meer kans te maken om de Francois Morellet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Francois Morellet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.