Frans de Groen
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans de Groen
Frans de Groen

Frans de Groen (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Frans de GROEN (XXe eeuw)

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frans de Groen - Oude Vismarkt Rotterdam kopen? Bied vanaf 40!
Frans de Groen Nederlands Oude Vismarkt Rotterdam
TechniekEts
Afmetingen33 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Frans de Groen - Ridderzaal - Den Haag kopen? Bied vanaf 19!
Frans de Groen Nederlands Ridderzaal - Den Haag
TechniekEts
Afmetingen45 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 19
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frans de Groen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans de Groen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans de Groen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans de Groen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans de Groen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans de Groen!

Volg het aanbod kunst van Frans de Groen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans de Groen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans de Groen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans de Groen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans de Groen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans de Groen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans de Groen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans de Groen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans de Groen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans de Groen?

Kunst kopen van Frans de Groen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans de Groen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans de Groen. Om meer kans te maken om de Frans de Groen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans de Groen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.