Frans Hens (1856-1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans Hens
Frans Hens (1856-1928)

Frans Hens (1856-1928)

Kunstenaar

Frans HENS (Antwerpen 1856 - Antwerpen 1928)


Aangeboden items
3
Verkochte items
61
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Frans Hens - Ets, landschap met boerderij. kopen? Bied vanaf 25!
Frans Hens (1856-1928) Belgisch Ets, landschap met boerderij.
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Frans Hens - Ets, landschap met boerderij. kopen? Bied vanaf 25!
Frans Hens (1856-1928) Belgisch Ets, landschap met boerderij.
TechniekEts
Afmetingen44 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Frans Hens - Antwerpen aan de Schelde -ets- kopen? Bied vanaf 60!
Frans Hens (1856-1928) Belgisch Antwerpen aan de Schelde -ets-
TechniekEts
Afmetingen34 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frans Hens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans Hens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans Hens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans Hens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans Hens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans Hens!

Volg het aanbod kunst van Frans Hens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans Hens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans Hens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans Hens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans Hens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans Hens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans Hens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans Hens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans Hens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans Hens?

Kunst kopen van Frans Hens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans Hens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans Hens. Om meer kans te maken om de Frans Hens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans Hens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.