Frantisek Dolezal (1910-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Frantisek Dolezal
Frantisek Dolezal (1910-1989)

Frantisek Dolezal (1910-1989)

Frantisek DOLEZAL (1910 - 1989)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
filters
Frantisek Dolezal - Madonna met baby - Gesigneerd kopen? Bied vanaf 180!
Frantisek Dolezal (1910-1989) Tsjechisch Madonna met baby - Gesigneerd
TechniekOlieverf
Afmetingen88 x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frantisek Dolezal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frantisek Dolezal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frantisek Dolezal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frantisek Dolezal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frantisek Dolezal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frantisek Dolezal!

Volg het aanbod kunst van Frantisek Dolezal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frantisek Dolezal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frantisek Dolezal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frantisek Dolezal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frantisek Dolezal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frantisek Dolezal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frantisek Dolezal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frantisek Dolezal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frantisek Dolezal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frantisek Dolezal?

Kunst kopen van Frantisek Dolezal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frantisek Dolezal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frantisek Dolezal. Om meer kans te maken om de Frantisek Dolezal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frantisek Dolezal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.